buna ziua . in 17.06 am avut accident cu masina bunicii mele ,am izbit frontal o masina . am scapat telefonul sub scaun si mam aplecat sa il iau si am patruns pe contrasens si am izbit frontal o masina ce venea din sens opus. totul sa intamplat atat de repede nici nam avut timp sa reactionez soseaua era si mai ingusta putin . si miau refuzat dosaru de dauna de la plata pe motiv ca au suspiciuni de frauda . o situatie neplacuta . ce sa fac sa ii dau in judecata ?? am sanse ? va rog ajutatima cu un raspuns.
Da, sanse reale. Dar veti avea nevoie de un aparator, se va ajunge si la expertiza tehnica asa ca trebuie sa va pregatiti de a cheltui ceva bani pe care ulterior ii veti recupera de la firma de asigurari daca veti castiga procesul ...
Nu putem evalua cazul doar din detaliile prezentate de d-voastra mai sus. In principiu daca aveti legea de partea d-voastra veti castiga procesul, nu putem exclude posibilitatea ca asigurator sa castige intrucat nu cunoastem dosarul. Nici un avocat bun nu va poate garanta succesul, poate spune doar ca sunt sanse mai mari sau mai mici, asiguratorul va formula si el aparari ...
O expertiza costa in functie de complexitate, vreo 2000 lei e bine sa aveti pentru asta si se achita in 2 rate (avans cateva sute iar la final restul).
Puteti incerca si o plangere impotriva asiguratorului la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor inainte de a merge in instanta.