avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Compensatie chirie !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Compensatie chirie !

Sunt cadru militar in activitate si locuiesc in Iasi din anul 1995. Din anul 2005 mi s-a atribuit o locuinta ANL cu o chirie modica (90 ron) care am platit timp de 3 ani. Din anul implinind varsta de 35 ani chiria s-a marit la 270 ron. In temeiul Hotararii nr. 1.867 din 22 decembrie 2005 e precizat la Art. 14. - Dreptul la compensaţia lunară pentru chirie încetează în următoarele situaţii:........
c) la data încheierii, de către cadrul militar în activitate în cauză sau de către soţia/soţul acestuia/acesteia, a contractului de închiriere pentru locuinţa atribuită din fondul locativ de stat cu plata subvenţionată a chiriei, a cărei locaţie îi permite îndeplinirea atribuţiilor de serviciu;
Avand in vedere ca chiria a fost marita , am dreptul la compensatie chirie?? La serviciu mi s-a spus ca nu ma incadrez deoarece am beneficiat de o locuinta sociala din fondul locativ de stat !!!! In maniera in care platesc o chirie marita, se poate considera locuinta sociala?? Va multumesc pentru atentie !

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de chirie IonelaP02 IonelaP02 Buna seara Viitorul meu sot este cadru militar. Daca sunt coplatitor la un credit ipotecar mai beneficiaza de indemnizatia de chirie? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Acordare compensatie chirie mapn elf14 elf14 Buna ziua. De anul acesta locuiesc in chirie intr-un apartament anl, titularul de contract fiind logodnica mea, eu fiind trecut doar in fisa locativa, anexa la ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare plata chirie in mapn nemesckiveronica nemesckiveronica sunt salariat in MAPN, pana cum am beneficiez de plata chiriei, numai ca apartamentul urmeaza a fi vandut unui cumnat,(care este de acord sa-l inchirize in ... (vezi toată discuția)