avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... achizitionare piesa auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

achizitionare piesa auto

Buna ziua,am avut o defectiune la autoturismul personal si am gasit pe net un parc de dezmembrari auto unde am solicitat piesa de care aveam nevoie stabilind cu patronul acestui parc toate detaliile despre piesa care imi trebuia.El imi trimite prin curierat {pe care l-am platit eu] o piesa care nu imi este necesara,am achitat contra valoarea piesei si acum ma uit la ea.Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez sa-mi pot recupera ceva din banii pe care expediat catre acel patron.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Piese auto second-hand comandate pe internet cornel2003 cornel2003 buna ziua am comandat niste piese auto second-hand de la o firma de dezmembrari,iar cand am primit coletul am constatat ca doua din piese erau defecte am luat ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul ... draghici_mariusc draghici_mariusc Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog! cosminwon cosminwon Buna ziua!Am cumparat de la cineva de la mine din oras o piesa sh ptr masina mea si nu este buna.Mai exact am cumparat o caseta de directie,din cauza careia mi ... (vezi toată discuția)