avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii de munca - Drepturi banesti, primul termen ... ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii de munca - Drepturi banesti, primul termen ... Tardiv de tarziu (!!!)

Cererile referitoare la soluţionarea conflictelor de munca privind drepturile banesti se judeca în regim de urgenţă. Termenele de judecată nu pot fi mai mari de 10=15 zile. Părţile sunt legal citate, daca citaţia le-a fost înmânată cel puţin cu o zi înaintea judecării.
.
In aceasta speta, cererea inscrisa la TB, in data de 01.11.2012, primeste primul termen de judecare pe data de ... 06.01.2014 (!!!). Probabil ca 14 luni = 14 zile ... Imi scapa modul de calcul !!!
#-o #-o #-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:56, 5 Decembrie 2012
Este vorba de termenele de dupa primul termen; acelea nu pot fi mai mari de 15 zile (cf Codului Muncii) sau 10 zile (cf Legii 62 a Dialogului social, din 2011, care a ametit toate termenele din Codul Muncii....). Asa am primit si eu: depuse pe 14 nov, termen 28 ianuarie 2014. Am depus cereri de preschimbare iar una s-a si pronuntat, termen februarie 2013 deci rezonabil. Celelalte se vor judeca la inceputul lunii viitoare. Va stau la dispozitie prin mesaj privat sa va pun la dispozitie gratuit model cerere preschimbare termen, daca doriti.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
Alex Chiciu, Avocat
Depuneti o cerere de preschimbare a termenului de judecata , invocand dispozitiile Legii nr.62/2011 ..

Model de cerere gasiti aici
[ link extern ]
Multzam fain pentru celeritate dar, am depus si eu cerere pentru preschimbare, cerere care s-a judecat, fara citarea partii, in data de 03.12.2012, in CC - C21, 12:30 si, noul termen este in data de ... 06.01.2014 ...

:hammer:

O situatie posibila : In cazul in care, pana la data primului termen (06.01.2014), angajatorul lichideaza firma si, pleaca spre zarile albastre fara a le mai multzumi robelor rozalii de la TB pentru ajutorul (voluntar) acordat prin termenul susmentionat ...

O intrebare simpla : Cine plateste fonfleul ???

Si se mai mira tagma judecatoreasca de dragostea netarmurita de care se bucura din partea justitiabililor (!!!) ...

Angajatorul dvs are bunuri inregistrate pe societate?
Scuze pentru intarziere dar, site-ul are oarece probleme tehnice de conectare ...
Cam tot ce are inregistrat pe unele firme (7 cunoscute ... si prin datoriile catre MFP/ANAF/Banci/Camatari/etc ...), este gajat, sub sechestru, ...

Alte discuții în legătură

Cine are prioritate la moștenire? MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua Imi puteti spune cine vine la mostenire in cazul decesului unei persoane? Exemplu concret: urmeaza sa fac succesiunea dupa sotul meu si copiii ... (vezi toată discuția)
Amenda elena0-1 elena0-1 buna ziua,as vrea sa-mi zica si mie cineva ce sa fac,am avut un control acasa la mine ,si au gasit furt de curent ,dar eu nu stau de multi ani acasa ,a stat ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită Micheleplacido Micheleplacido Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc. (vezi toată discuția)