avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare la ordonanta,inutila! Dupa ce se judeca \\"de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare la ordonanta,inutila! Dupa ce se judeca "de urgenta si cu precadere"...dupa luni de zile!?

Intr-un dosar civil.divort cu minor.Motivarea unei hotarari pentru ordonanta presedintiala se poate face si in a 21-a zi de la pronuntare??!Cererea de ordonanta a fost ceruta la jumatatea lui septembrie?!!.Parca legea spune ca in maxim 48 de ore!Hotararea este necesara in scopul intoarcerii in Romania a minorului insotit de mama,care sta de foarte multe luni intr-un centru de criza din Norvegia,pentru ca tatal nu-si da acordul pentru intoarcerea minorului dar in acelasi timp,tergiverseaza,procesul de divort,blocandu-l prin cererea unui test de paternitate!Judecatorii chiar nu se uita in
Recursul la aceasta hotarare se judecă de urgenţă şi cu precădere??..CUM?..,daca prin trimiterea dosarului la instanta superioara,spre judecare, la tribunal spre ex., se va astepta termenul care poate fi de ordinul lunilor??!!!!
Unde este urgenga.., precaderea si vremelnicia punerii in aplicare/executare a acestor ordonante??
Am depus in septembrie o cerere prin ordonanta ...si s-au dat termene nejustificat de lungi si fara citare..!!!
Aflu acum ca nu pot folosi ordonanta pentru ca nu o pot stampila cu definitiv si irevocabil din cauza recursului declarat!Ce sens mai au ordonantele???Care urgenta?

Alte discuții în legătură

Informare despre ordonanþa preºedinþialã rodica_post rodica_post [u]Ce este ordonanţa preşedinţială? [/u] Ordonanţa preşedinţială,este o procedură specială în temeiul căreia, instanţa de judecată poate ... (vezi toată discuția)
Ordonanta cu drept de apel? gambit gambit Buna ziua, Am castigat o hotarare prin ordonanta prezidentiala pt legaturi personale cu minorul pana la solutionarea irevocabila a dosarului de fond . Fosta ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala otto2007 otto2007 Buna ziua, Care este procedura in ceea ce priveste ordonanta prezidentiala? Stiu ca se judeca in regim de urgenta. Ma puteti ajuta? (vezi toată discuția)