avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cesiune drepturi autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cesiune drepturi autor

daca avem un contract de cesiune drepturi autor , va rog frumos sa imi ziceti ce obligatii de retinere contributii are societatea care plateste , in situatia in care cedentul este persoana fizica ?clauza in contract este ca cesionarul sa plateasca suma neta , ramanand in obligatia lui sa retina si sa plateasca toate contributiile datorate .
multumesc mult

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune drepturi de autor ninacarp ninacarp In cadrul unui proiect european avem de incheiat un contract de cesiune a drepturilor de autor cu o persoana fizica din Bulgaria pentru realizarea unui studiu, ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune creante/datorii ContSters109653 ContSters109653 Societatea A are in derulare un contract cu CEC - Cec-ul a finantat cumpararea unui apartament si societatea achita rate la CEC. Societatea (administratorul) ... (vezi toată discuția)
Reprezentare mony mony Un asociat unic cedeaza intreg capitalul social al SRL unde detine aceasta calitate ,catre 21 persoane fizice care vor deveni noii asociati.Desi capitalul ... (vezi toată discuția)