avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

Daca in anul 2008 impozitul pe venitul realizat a fost de 1971 lei si am o asigurare de locuinta in suma de 45 EUR, ce trebuie sa fac pentru a beneficia de deducerea asigurarii?
Cel mai recent răspuns: anabella_n , utilizator 17:25, 13 Octombrie 2009
Ce fel de venit?
Impozitul aferent venitului din salariu
Dar asta era valabila acum multi ani.
Buna seara,
Am rugamintea la dumneavoastra sa-mi spuneti daca veniturile care prin lege sunt scutite de plata impozitului (ex meu: veniturile cadrelor militare trimise in misiune in strainatate) apar in fisa fiscala.
Multumesc.
angajatorul nu va depune fisa fiscala pentru ca nu are aceasta obligatie, din moment ce nu retine impozitul din salariu.

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit sau impozit venit microintreprindere abaflor98 abaflor98 Un SRL care in 2011 a optat pentru impozit pe profit are la 31.12.2012 cifra de afaceri mai mica de 65000eur. Daca in anul 2013 realizeaza o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre banii primiti si banii declarati la stat. bani la negru ??? mkpwmk mkpwmk Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. La firma la care sunt angajat de aproape 2 ani ocup functia de agent vanzari. Salariul meu consta in ... (vezi toată discuția)
Salariul brut fisa fiscala mai mare decat salariul brut din fluturas g3ograful g3ograful Buna ziua, Am facut o comparatie intre fisa fiscala cu veniturile din 2011 si fluturasii din acel an. Am observat ca in oricare luna, venitul brut din fisa ... (vezi toată discuția)