avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Camere de supraveghere in cancelaria scolii?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Camere de supraveghere in cancelaria scolii?

Buna ziua. As dori sa stiu daca este legal sa se instaleze camere de supraveghere in cancelaria unui liceu. Mentionez ca nu a fost cerut acordul cadrelor didactice, nici scris, nici verbal. Directiunea a montaj un sistem de supraveghere cu camere pe coridoare, in curte si in cancelarie. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere video, vecinul supravegheaza proprietatea mea. OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Domnilor, am nevoie de ajutor. Stau la casa, iar vecinul de vis-a-vis de locuinta mea si-a montat o camera de supraveghere in curte, la inaltime, pentru a ... (vezi toată discuția)
Montare camera supraveghere curte Mariana Rosca Mariana Rosca Buna ziua. In urma unor evenimente nefericite de care am avut parte( intrat si furat din curte), dorim sa instalam cateva camere de supraveghere in curte, ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)