avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Caut avocat reprezentare Curtea de Apel Paris, cauza ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Caut avocat reprezentare Curtea de Apel Paris, cauza comerciala. Astept pana pe 25.12.2012 ora 12,00.

Caut avocat pentru o cale de atac extraordinara la Curtea de Apel Paris. Pierdut pe fond la ICCC Paris. Detalii si oferte la 0745 525299 prin SMS, zilnic, intre 10-18. Mail to: cardinal_mail@yahoo.com.

Alte discuții în legătură

Dupa pierderea recursului la judecatorie se poate actiona la curtea de apel ? Lucian P Lucian P Buna ziua In urma pierderii procesului la judecatorie , am pierdut si recursul la TRIBUNAL. Pot actiona si la Curtea de Apel ? Sau unde ? Procesul are ... (vezi toată discuția)
Programul pentru op-urile cu taxe ddragos16 ddragos16 Stie cineva daca este functional site-ul www.vaf-soft.dap.ro? Imi da eroare de cate ori incerc sa-l accesez.
[addsig] (vezi toată discuția)
Recurs in casatie....obligatoriu la cedo? ionut_daniel ionut_daniel Buna ziua.....am fost condamnat de o curte de apel, si hotararea a ramas definitva, fiind Tribunalul instanta de fond iar curtea de apel...instanta finala ... (vezi toată discuția)