avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit franci elvetieni - libor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit franci elvetieni - libor

Buna ziua,
In anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale pe 10 ani, fara ipoteca. Moneda este francul elvetian. Ceea ce vreau sa aflu este daca pot sa-mi recuperez o parte din bani datorita scaderii indicelui Libor. Nu am studii in economie, deci nu ma pricep la acesti termeni. Din cate m-am interesat au fost cazuri in care clientii bancilor si-au recuperat bani datorita acestui fapt. Poate ati mai avut clienti care au contractat credite in franci elvetieni in acea perioada si au avut castig de cauza. Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2013
ercar, utilizator

Alte discuții în legătură

Neplata ratelor bancare ContSters296861 ContSters296861 Parintii mei au facut acum cativa ani un imprumut in franci elvetieni, la scurt timp tata si-a pierdut locul de munca, mama s-a imbonlavit si nu au mai putut ... (vezi toată discuția)
Notificare 2% plus alexteo alexteo Buna seara am un credit de nevoi personale cu ipoteca in urmatoarele conditii: moneda CHF; dobanda: variabila, calculata in functie indicele de referinta si ... (vezi toată discuția)
Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)