avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

cheltuieli deductibile

Avand urmatoarea situatie, ce fel de cheltuieli sunt :Cheltuieli privind ajustările pentru deprecierea creanţelor clienţi 5.000 lei, din care ajustări de 4.500 lei constituite pentru creanţe faţă de clientul A la care există deschisă procedura de faliment şi ajustări de 500 lei constituite pentru creanţe faţă de clientul B la care nu există deschisă procedura de faliment

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit studcig03 studcig03 Cheltuielile privind ajustarile pentru deprecierea creantelor clienti 5000 lei, din care ajustari de 4500 lei constituite pentru creante fata de clientul A la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile si venituri impozabile valiff valiff As avea si eu cateva nelamuriri in privinta urmatoarelor venituri si cheltuieli : - Cifra de afacere ( venituri din vanzarea marfurilor) este un venit ... (vezi toată discuția)
Marfa vanduta catre firme la care s-a pronuntat sentinta de inchidere a procedurii de faliment radu_rus radu_rus am vandut marfa catre o firma la care s-a pronuntat sentinta de inchidere a procedurii de faliment si am inteles ca pot deduce TVA-ul aferent sumei pe care o ... (vezi toată discuția)