avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocație copil 4 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocație copil 4 ani

aș vrea să vă înreb:
un copil de 4 ani născut în Germania din mama româncă și tată sârb,mama cu dublă cetățenie , română și germană, cu domiciliul stabil in Germania, poate face dosar la consiliu pt a primi alocație aici în România?

Alte discuții în legătură

Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)
Cetățenie copii timidul timidul Un copil nascut în Germania din mama româncă și tata macedonean trebuie înregistrat și în România? Menționez că tatăl locuiește în Germania de 13 ... (vezi toată discuția)
Informatii alocatie Yassmine Yassmine Buna ziua! As dori sa stiu daca copii mei (6ani si respectiv 4), nascuti in Tunisia (mama romanca, tatal tunisian), cu dubla cetatenie, beneficiaza de ... (vezi toată discuția)