avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Concesionare teren pentru construirea unei locuinte - ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Concesionare teren pentru construirea unei locuinte - cadru didactic in mediul rural

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu cadrul juridic aplicabil in cazul solicitarii de concesionare a unui teren pentru construirea uneii locuinte.
Mai concret, este vorba de un cadru didactic care isi desfasoara activitatea in mediul rural si a depus la Consiliul Local o solicitare pentru concesionarea unui teren in vederea construirii unei locuinte. Stiu ca au aparut modificari in statul cadrelor care permitea acordarea gratuita, dar suntem interesati si de concesionare.
Va multumesc anticipat pentru sprijin!
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2013
r_ivanis, utilizator

Alte discuții în legătură

Loc de casa concesionat de primarii isac george isac george care este legea care permite acordarea de locuri de casa pentru tineri gratuit .(vreau sa vad care sunt conditiile.) (vezi toată discuția)
Teren pentru tinerii casatoriti adinamiia adinamiia buna ziua am si eu o inrebare..... eu si sotul meu suntem casatoriti de 7 luni de zile. ne intereseaza daca avem dreptul la un teren gratis din partea ... (vezi toată discuția)
Teren pentru tineri proaspat casatoriti negoitacatalinsorin negoitacatalinsorin Buna ziua! Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns in privinta terenului de la primarie pentru tineri casatoriti?Numai ce am avut nunta in mai 2013 eu am 28 ... (vezi toată discuția)