avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online cu marfa adusa din afara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online cu marfa adusa din afara

Buna ziua! Eu doresc sa imi deschid un magazin online dar nu cunosc anumite amanunte legat de procurarea marfii. M-am gandit sa imi procur marfa de pe site-uri din strainatate, eventual din Asia, insa nu stiu daca le pot vinde in magazinul meu online si ce taxe trebuie sa platesc la aducerea marfii.

Alte discuții în legătură

Conditii obligatorii pt a fi importator s_chance s_chance Buna ziua, doresc sa imi deschid o mica afacere cu produse aduse din Republica Moldova si m-am gandit sa vb cu un importator de la noi, sa iau marfa de la el, ... (vezi toată discuția)
Intrebare magazin on-line him19 him19 Buna ziua, Locuiesc într-o tara straina de ceva timp si am observat ca preturile unor articole sunt mai mici in România, decat in tara in care locuiesc. Ma ... (vezi toată discuția)
Calcul pret achizitie in neregula s_chance s_chance Buna ziua, am o nelamurire si intrucat nu am mari cunostinte legate de contabilitatea cer ajutor aici. Situatia este urmat: imi deschid magazin, produsele ... (vezi toată discuția)