avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire bursa doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire bursa doctorat

Buna ziua! Sunt doctorand cu frecventa in anul I la Scoala doctorala din cadrul USAMV Bucuresti si, in urma contractului incheiat cu aceasta din urma, primesc o bursa lunara in cuantum de 740 ron (echivalentul unui salariu minim).Intrebarea mea este urmatoarea: dac nu voi reusi sa termin lucrarea in cei 3 ani de studiu si nici in celalti 2 de prelungire si voi fi exmatriculata va trebui sa restitui toata suma incasata pe cei 3 ani de studiu? Mentionez ca in contract nu se specifica nici faptul ca primim bursa si nici cuantumul acesteia. Stiu ca doar la doctoranzii cu contract POSDRU sunt acestye reguli. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bursa doctoranzi excelenta32 excelenta32 buna seara. as dori sa stiu care este sursa platii burselor de doctorat? banii vin de la minister cu directia stricta ,,burse doctoranzi\\"??? sau fiecare ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional la contractul de studii doctorale adinutza2602 adinutza2602 Buna ziua! Urmaresc de multa vreme acest forum si am aflat foarte multe informatii folositoare. Va rog frumos, daca puteti sa imi raspundeti la o ... (vezi toată discuția)
Raspundere contractuala universitate in contractele de studiu -posdru dan.catalin dan.catalin Am semnat un \"contract de studii doctorale bursier cu frecventa- POSDRU \"cu o universitate. Va intreb care ar fi raspunderea universitatii in cazul in care ... (vezi toată discuția)