avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit CNAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit CNAS

Sora mea locuieste si lucreaza in strainatate, de aprox. 15 ani, avind dubla cetatenie. Detine un apartament, in Romania, care a fost inchiriat in perioada 2006-2008.
Anul acesta a primit decizie de impunere de la CNAS pentru acesti ani, cu penalitatile aferente care depasesc cu mult suma datorata, desi nu am primit nici o instiintare de plata in prealabil.
Stiam ca persoanele care locuiesc in alta tara si platesc acolo asigurari de sanatate nu mai platesc si in Romania, mai ales ca nu beneficiaza de acestea.
Mai mult suntem instiintati dupa 7 ani desi aceeasi lege la care face referire CNAS stipuleaza si, ca asiguratul are dreptul sa fie instiintat cel putin o data pe an in ceea ce priveste situatia in care se afla in relatia cu CNAS.
Va rog, sa-mi dati mai multe lamuriri in ceea ce priveste situatia de mai sus!
Multumesc!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Alte discuții în legătură

Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere cnas pe venituri obtinute din inchiriere spatiu locativ. tristanciufu tristanciufu Sora mea locuieste si lucreaza in strainatate, de aprox. 15 ani, avind dubla cetatenie. Detine un apartament, in Romania, care a fost inchiriat in ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)