avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare in armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare in armata

am participat la o selectie la armata in 19 aprilie2012,am fost admisa si a spus ca de la 1 mai 2012 ma vor angaja.au trecut atatea luni si nu am primit niciun raspuns.in aceasta situatie suntem 21 de persoane care am participat si am fost admisi.am facut si analizele medicale si testarea psihologica.Ce putem face in cazul in care nu ne mai angajeaza,care e perioada maxima in care ne pot angaja,care e pasul ce trebuie urmat,cum putem rezolva situatia avand in vedere ca am fost stresati si umiliti?va multumesc

cum o institutie a statului poate fi atat de indiferente cu potentialii angajati?nu exista nici o lege care sa ne faca dreptate?am tot sunat la unitatea unde am sustinut examenul,ne-au spus ca nu au niciun raspuns oficial,am sunat la biroul de informare si recrutare,ne-au spus ca ei nu mai au nici o legatura pentru ca ei se ocupa doar de recrutare.asa ne-au pasat de la unitate la birou si invers.va rog sa ne raspundeti si sa ne lamurim si noi.va multumim

Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Angajare dumitrachecosty dumitrachecosty salut.am 32 de ani am diploma de 10 clase vreau sa stiu daca ma pot angaja in cadrul armatei ,mapn,si am facut armata la jandarmi astept un rsp ,va multumesc (vezi toată discuția)
Copil de cadru militar declarat neadmis la liceul militar, după etapa de departajare a mediilor finale a candidaţiolor declaraţi admişi la celelalte etape printre. ContSters160566 ContSters160566 Bună seara. Am o problemă puţin mai complicată cred... şi anume: Anul trecut, fiul meu, copil de cadru militar în activitate, s-a decis să se ... (vezi toată discuția)
Posturi vacante functionari publici ileana112011 ileana112011 In iulie 2009, am fost transferata de pe un post de executie pe un post vacant de conducere, in cadrul aceleiasi institutii, intocmindu-se decizie de numire pe ... (vezi toată discuția)