Este corect sa se plateasca sanatatea de doua ori, de angajator in cazul in care am fost angajat si de mine ca persoana fizica autorizata ?
Cat la suta se poate retine de pe un card in cazul in care venitul este doar din salar ?
In cazul in care primesc salar si in valuta poate sa-mi faca retinere si de pe cardul in valuta ?
Mentionez ca cardul in lei este blocat de finante cum se poate debloca deoarece eu o sa lucrez in strainatate , daca i-mi deschi cont in Euro vor bloca si acest cont ?
Blocare cont?
sorin1364
Buna ziua.
Va rog daca puteti sa imi dati un sfat in legatura cu o situatie neclara .Am fost sunat de catre banca unde detin un card de salariu sa imi aduca ... (vezi toată discuția)
Proprire salar
danuta2002
Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu
hd76avr
Este prima data cand am o poprire de salariu ( de la FISC) si , tot pt. prima data, intampin o problema deosebita care demonstreaza faptul ca Romania este tara ... (vezi toată discuția)