avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata la sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata la sanatate

Este corect sa se plateasca sanatatea de doua ori, de angajator in cazul in care am fost angajat si de mine ca persoana fizica autorizata ?
Cat la suta se poate retine de pe un card in cazul in care venitul este doar din salar ?
In cazul in care primesc salar si in valuta poate sa-mi faca retinere si de pe cardul in valuta ?
Mentionez ca cardul in lei este blocat de finante cum se poate debloca deoarece eu o sa lucrez in strainatate , daca i-mi deschi cont in Euro vor bloca si acest cont ?

Alte discuții în legătură

Blocare cont? sorin1364 sorin1364 Buna ziua. Va rog daca puteti sa imi dati un sfat in legatura cu o situatie neclara .Am fost sunat de catre banca unde detin un card de salariu sa imi aduca ... (vezi toată discuția)
Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu hd76avr hd76avr Este prima data cand am o poprire de salariu ( de la FISC) si , tot pt. prima data, intampin o problema deosebita care demonstreaza faptul ca Romania este tara ... (vezi toată discuția)