avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare autorizatie

Buna ziua!
Privind suspendarea autorizatiei de istructor auto, la unul din puncte, legea spune ca "f) să nu fi fost condamnată printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă pentru o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice, de omor, lovire sau vătămare cauzatoare de moarte, vătămare corporală gravă, tâlhărie, ultraj cu violenţă, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, viol, lipsirea de libertate în mod ilegal, luarea sau darea de mită, primirea de foloase necuvenite, sau trafic de influenţă, trafic sau consum de droguri, dacă nu a intervenit reabilitarea sau amnistia;" . Intrebarea mea este daca in cazul unei amenzi penale sau condamnari cu suspendare pe 1 am in cazul unui accident de munca se aplica si aici suspendarea autorizatiei ???
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara! pot deveni instructor auto categoria b daca nu am ... AdinaDobre7299 AdinaDobre7299 Buna seara! Pot deveni instructor auto categoria B daca nu am diploma de bacalaureat? Mentionez ca am absolvit liceul, avand profil Mecatronica. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Instructor auto b dj_csm1990 dj_csm1990 Buna ziua eu am facut scoala profesionala 3ani plus 2 ani liceu profilul MECANIC AUTO DE INTRETINERE A MOTORULUI. Am dat examenul de bac dar nu lam luat ... (vezi toată discuția)
gratierea unor pedepse elelnacristina elelnacristina am vazut la tv ca sa propus o lege ca anumitor persoane private de libertate li se va gratia pedeapsa...imi poate explica cineva ??? multumesc (vezi toată discuția)