avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... persoana cu handicap grav cu insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

persoana cu handicap grav cu insotitor

as dori sa stiu daca aceasta persoana cu handicap grav cu insotitor beneficiaza de scutire la plata impozitelor pe cladiri si auto ? iar daca da in baza carei legi .
va multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit pe proprietate, remus48 remus48 Buna ziua, Suntem o familie sot, sotie pensionari L-V si un fiu handicapat gr.1(unu) grav de la nastere in varsta de 34 ani, avem proprietate o ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu handicap grav/accentuat sunt scutite si de cass, ... Sisi03 Sisi03 Persoanele cu handicap grav/accentuat sunt scutite si de CASS, daca da de cand si in baza carei legi? (vezi toată discuția)
Scutire impozit teren si cladire chivudana chivudana Tatal meu are certificat de handicap gradul 1 grav. Si pensionat cu pensie de munca. As dori sa stiu daca este scutit de impozit pe terenul si cladirea casei ... (vezi toată discuția)