avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... dizolvare societate, marire capital social
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

dizolvare societate, marire capital social

Am un s.r.l infintat in2008 nu am functionat pe ea pana in iunie 2011 cand am reusit sa deschid un punct de lucru ....in schimb mi-a venit de plata un impozit forfetar (din urma )undeva la 9000 lei este datoria si acum finantele publice m-au actionat in instanta pt dizolvarea societatii pe motiv ca ponderea capitalului social este sub 50% iar societatea nu a reintregit capitalul social...eu nu vreau dizolvarea societatii dar nici nu am posibilitatea sa platesc toata suma restanta ,am inteles ca as putea sa depun ceva la capitalul social si astfel ponderea nu ar mai fi sub cei 50% de care zic ei ,este posibil ? va rog un raspuns ..

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Alte discuții în legătură

Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Pedepse complementare aplicabile unei societati brendutza brendutza I. Ce se intampla cu executia contractelor de achizitii in situatia in care o societate care le executa primeste una din urmatoarele pedepse complentare? 1. ... (vezi toată discuția)