avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plasarea fortei de munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plasarea fortei de munca in strainatate

Buna ziua,
As vrea sa stiu si as fi foarte fericit daca m-ati putea lamuri cu un lucru. Societatile cu obiect de activitate Selectarea si plasare fortei de munca cum pot sa medieze plecarea unei persoane in Germania avand in vedere ca majoritatea angajatorilor de dincolo vor ca persoanele sa fie angajate la firma din Romania.
In cazul in care societatea angajeaza in Romania si plateste contributile la stat necesare nu vad cum ar mai vrea persoanele angajate sa plece pentru un salar atata de mic. Ar putea cineva cu experienta in domeniu sa ma lamureasca cu practicile acestor societati de mediere?

Va multumesc anticipat pentru ajutor.:">

Alte discuții în legătură

Infiintare firma plasare forta munca Saim Saim Buna ziua Ma intereseaza demersurile si implicit autorizarile necesare infiintarii unei firme de plasare forta de munca in strainatate ,mai exact pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare b.stefan78 b.stefan78 As vre sa va intreb urmatorul lucru:o firma care desfasoara activitatea de selectie si plasare forta de munca la nivel national ce cod caen trebuie sa aiba ca ... (vezi toată discuția)
Intermediere muncitori pentru firme din strainatate Tuty1983 Tuty1983 Am o societate comerciala careia vreau sa-i schimb domeniul de activitate ( vreau sa gasesc muncitori pentru firme din strainatate ) si nu stiu ce ce ... (vezi toată discuția)