avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Calificare PFA cod caen 7311
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Calificare PFA cod caen 7311

Ce calificare este necesara, pentru a putea sa adaug codul caen 7311 la un pfa.
Este suficienta diploma de facultate cu foaia matricola, pe care este specificat un curs de tehnici de promovare a vanzarilor?
Mentionez ca desfasor activitatea de coordonare si inscriere reprezentanti,pt o firma de produse terapeutice.Am mers pina acum pe un alt cod caen si acum s-a sugerat adaugarea codului caen 7311- activitati ale agentiilor de publicitate.
De la Registul Comertului mi se refuza adaugarea acestui cod caen.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen marketing afiliat davidw davidw Buna ziua, Am in plan sa devin PFA si am nevoie de parerea dumneavoastra pentru alegerea codului CAEN. Activitatea principala va fi marketing-ul afiliat ... (vezi toată discuția)
Pfa, cum mai multe domenii de activitate, ce coduri caen sa aelg? andr31 andr31 Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate: 1. grafician , adica sa pot efectua: editare photo, editare poze de nunta, afise , ... (vezi toată discuția)
Calificari/studii necesare pentru deschidere srl? anitsirc anitsirc Buna seara! Pentru infiintarea unui SRL cu obiectul de activitate 7022 consultanta in afaceri mi s-au cerut acte doveditoare (diplome) in domeniul mentionat. ... (vezi toată discuția)