avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinere locuinta prin ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinere locuinta prin ANL

Buna seara.Sunt un solicitant de locuinta construita prin ANL inca din septembrie 1999.Atunci am facut cererea si am trimis-o prin posta, aceasta fiind inregistrata.La acea vreme, locuiam cu chirie in sectorul 5.Intre timp, casatorindu-ma, m-am mutat in apartamentul soacrei mele din sectorul 4 in anul 2007, unde am si domiciliul actual.In acest moment am aproape 35 de ani si ma bate gandul sa depun dosarul la primaria sector 4, in vederea obtinerii unei locuinte cu chirie prin ANL.Intrebarea care se pune este: la stabilirea punctajului, se ia in considerare aceasta cerere, daca a fost depusa la ANL, si nu la Primaria de sector (baza de date ANL este comunicata primariei )? Mentionez ca celelalte conditii sunt indeplinite in totalitate.Timpul este foarte important pentru mine deoarece, peste putin timp, voi implini 35 de ani si pierd dreptul de a mai participa la acest program. Multumesc si astept un raspuns cat mai curand!

Alte discuții în legătură

Opereaza tacita relocatiune? iolanda15 iolanda15 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sunt beneficiara unei locuinte ANL prin programul pentru tineri pana la varsta de 35 de ani. Am ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract anl teo11 teo11 am 38 ani si locuiesc in bloc anl ca chirias din 2003.dupa ce am implinit 35 ani contractul de inchiriere i-l prelungesc in fiecare an.Anul acesta primaria ... (vezi toată discuția)
Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)