DACA SEPOATE UN SFAT . am condus masina pana intr-un anumit loc, am lasato la un coleg ,am intrat intrun magazin sa cumpar ceva si am plecat pe jos .Dupa cativa metri ma trezesc cu o masina de politie care trage in dreptul meu,deschide geamul din dreapta-fara sa coboare din masina si ma intreaba daca nu mai merg eu cu masina.si daca nu cumva am consumat alcool inainte ?""DA AM CONDUS DAR NU AM CONSUMAT " dupa care se iau si pleaca.Merg si beau o bere , dupa care peste aprox. 15min ma suna colegu ca la oprit politia si nu gaseste talonul.Am mers pe jos pana pe strada unde mi-a zis ca l-a oprit dar intre timp gasise deja talonul. acelasi echipaj. totul era ok.SI incepe sa ma ia pe mine "hai sa sufli in fiola ca doar si tu ai condus mai devreme"------- da domnule am condus mai devreme dar acum am consumat alcool si nu ma mai urc la volan pt. ce sa suflu?doar am venit pe jos.---------mau luat la politie ...declaratii.... si ma trezesc cu dosar penal pt. refuz probe biologice. Au trecut doua luni si nici vorba sa ma mia cheme la la vreo audiere .in urma cu 3 saptamani am depus cerere la procuratura sa vad dosarul si ca vreau sa ii cheme sa dea declaratti si pe cei care erau in masina cand a fost oprita masina si eu nu eram nici macar in masina da pai la volan.RASPUNS: dosarul e tot la politie pt. cercetari..si nici azi nu m-au mai chemat nici pe mine nici pe martori.. DACA I-MI PUTETI DA UN SFAT ..ce pot sa fac in cazul aceste deoarece ma tin fara permis de doua luni si chiar nu mai stiu ce sa cred ....... MULTUMESC ANTICIPAT.
Daca permisul va fost retinut in baza acelui incident despre care ne-ati vorbit, se pare ca este vorba despre un abuz in serviciu savarsit de catre acei domni politisti. Cred ca ar trebui sa le faceti o plangere penala si sa o depuneti la procuror.
-------sustin acei domni politisti ca eram baut inainte sa cobor de la volan...... ok ... atunci nu trebuiau sa ma testeze cand au venit prima data la mine chiar daca nu mai eram in masina tocmai iesisem de la cumparaturi....nu sa plece si sa i-mi ceara aceasta dupa un timp cand am mers pe jos pana in locul unde a fost oprita masina mea condusa de o alta pers.. ni ci macar nu eram in masina da pai la volan...
Inclin sa cred ca este altceva la mijloc,iar dvs. nu spuneti tot. Dar lasind la o parte acest aspect,conform celor prezentate,permisul va fost retinut ilegal. Depuneti plingere . Nu in ultimul rind urmariti derularea anchetei. Pot aparea surprize. Apropo,cita incredere aveti in prietenul dvs. ...:)