avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... o problema !conflict de interese sau ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

o problema !conflict de interese sau incompatibilitate ?

daca sunt viceprimar, iesit la pensie in 2012, din functia de secretar de primarie, pot sa fiu manager GAL (grup de actiune local), sa am birou de mediere,particular( aici nu trebuie sa-mi desfasor activitatea dupa 3 sau 5 ani ?), fata mea angajata in cadrul primariei, asistent social, si ginerele meu secretar de primarie ?

Cel mai recent răspuns: baza , utilizator 12:51, 27 Iunie 2013
Parerea mea este sa intrebati autoritatea de management a PNDR.
Ce tare! Toata familia la primarie. Secretar, viceprimar(fost secretar) si asistent social . Ceva rude mai indepartate nu aveti? Si doriti sa desfasurati activitati si proiecte de mare anvergura cu primaria, ca doar e vorba de dezvoltare locala, nu? Ca jurist nu vi se pare conflict de interese? Mie personal mi se pare ca e, mai ales ca se stie pe ,,baza,, ca majoritatea programelor de dezvoltare locala se fac cu participarea primariei, implicit a ginerelui dvs.care raspunde de legalitate.
nu sunt eu , este o ,,speta" ...reala. si catre cine ce face face petitia si cum o formulez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
baza, utilizator
interesant de vazut si organigrama institutiei...pentru ca io unu, vaz mai multe probleme aici.:)
nu fac parte de acolo...
dar arata cam asa:
Primarul,
Un consilier personal al primarului
viceprimarul =( fost secretar pana in 2012), manager GAL, cabinet de mediere particular. ( parca un functionar public de conducere care a iesit la pensie , nu are voie sa exercite nici-o alta activitate timp de 3 sau 5 ani ?)
Ginerele viceprimarului= ofiter stare civila si secretar ( momentan numit prin dispozitia primarului), iar ginerele a fost ofiter cu starea civila cat timp tata socru a fost secretar).
Fata viceprimarului =asistent social
Inca un post de asistent social
Compartimentul contabilitate=5 persoane din care
tata si fiu
Plus inca trei la contabilitate
Compartimentul registrul africol= 2 persoane
Compartimentul urbanism =1 persoana
Compartimentul situatii de urgenta= 2 persoane
Un guard
si cam care ar fi aceste probleme ? si probabil s-a aranjat si cartile la ANFP pentru domnul secretar
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2013
baza, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratia de interese si ... baza baza daca sunt viceprimar, iesit la pensie in 2012, din functia de secretar de primarie, pot sa fiu manager GAL (grup de actiune local), sa am birou de ... (vezi toată discuția)
Consecintele conflictului de interese, si cine il poate stopa? baza baza daca un viceprimar de primarie este in conflict de interese, cu managerul tehnic al grupului de actiune local, care ar fi consecintele si cum se poate seziza ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni ofiter de stare civila ? soparla62 soparla62 Ce scoala trebuie sa fac ca sa pot devenii ofiter de stare civila? Acum ocup postul de consilier personal al primarului din comuna. Am studii superioare facute ... (vezi toată discuția)