avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PASI URMATORI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PASI URMATORI

BUNA SEARA. CARE SUNT PASI SI CE MAI PLATESC SI CIT DUPA CE PRIMESC ACTELE DE LA TRIBUNAL?MENTIONEZ CA AM CISTIGAT PROCESUL PT.TAXA AUTO.LA RAR AM FACUT CE TREBUIA,AUTOTURISMUL ESTE EURO2 CDI PINA 2000 CAPACITATEA AN FABRICATIE 1999 5 LOCURI. Adym.

Alte discuții în legătură

Inscriere in ro a unui autoturism adus din u.e. fara plata taxei de poluare Simmonco Simmonco Buna ziua .Doresc sa beneficiez de posibilitatea de inscrie in circulatie ,fara plata taxei de prima inmatriculare ,a unui autoturism cu norma Euro2 recent ... (vezi toată discuția)
Mostenire- cum pot beneficia efectiv de bunul mobil sau imobil dobandit dupa masa succesorala iulica_73 iulica_73 Ma numesc Laura si in urma cu 12 ani tatal meu a decedat. Dupa 3-5 luni de la deces eu , mama si sora mea am hotarit sa facem taxa de succesiune, ... (vezi toată discuția)
Problema cu loc de parcare adp baditaa baditaa Buna ziua, Ma incadrez intr-una din situatiile de mai jos In luna martie 2017 , am facut cerere pt un loc de parcare Acel loc nu era platit nici ... (vezi toată discuția)