avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... marire salariu pentru studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

marire salariu pentru studii superioare

Buna ziua,
as dori sa stiu daca pentru a beneficia de acel spor la salariu pentru studii superioare de specialiate trebuie sa urmez aceeasi specializare ca aceea in care am obtinut gradul pricipal
Gradul l-am obtinut in specializarea moasa ,iar studiile superioare sunt la FACULTATEA DE BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE
pentru a beneficia de acel adaos la salariu trebuie sa am finalizate studiile superioare in specializarea moase ?
Mentionez ca profesez ca si asistent medical in cadrul SERVICIULUI PUBLIC DE AMBULANTA

Astept un raspuns

Multumesc

Alte discuții în legătură

Un asistent medical generalist cu grad pricipal care lucraza ... dana manea dana manea Un asistent medical generalist cu grad pricipal care lucraza la statia de sterilizare poate fi ]ncadrat in functia de asistent medical cu studii superioare , ... (vezi toată discuția)
Nerecunoasterea statutului de fiziokinetoterapeut!! hasty4you hasty4you Buna ziua! Apelez la cunoastintele dumneavoastra, deoarece ma confrunt cu o grava problema. Am terminat Facultatea de Moase si Asistenta Medicala, ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale, asistent medical principal cu studii superioare ramunna ramunna Buna ziua. Sunt asistenta la obstetrica ginecologie cu grad principal. Din anul 2001 ocup functia de asistenta sefa iar vechimea totala in munca este de 33 ... (vezi toată discuția)