avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment user @ionion2000
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment user @ionion2000

Userul @ionion2000 primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet.

2.2. Sunt interzise: ........., jignirea sub orice forma a membrilor forumului, ....., comportament nepotrivit sau ofensator, ........ mesajele menite sa provoace ceilalti useri. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat. Aceasta regula se refera atat la forum cat si la sistemul intern de mesagerie. De asemenea, raspunsurile agresive sau ironice la mesajele jignitoare, sunt sanctionabile. O astfel de atitudine poate atrage stergerea mesajului, avertizarea utilizatorului sau chiar banarea temporara / permanenta.[...]

Alte discuții în legătură

Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @ondino Ares-3 Ares-3 Utilizatoarea @ondino primeste avertisment pentru incalcarea repetata a urmatoarelor cerinte din Regulamentul de postare: [b]2.1.[/b] Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Ban temporar dlgoe Admin Admin Userul este banat 30 de zile pentru incalcarea constienta si repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului: 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)