avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Citatie la ANSPDCP
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Citatie la ANSPDCP

Sunt posesorul unui site pe internet si am fost citat sa ma prezint la ANSPDCP. Mentionez ca site-ul respectiv l-am inregistrat pe persoana fizica si in el sunt prezente date luate de la registrul comertului referitoare la infiintarea a unui numar de 7 firme. Pot astfel de date a fi considerate date cu caracter personal din moment ce registrul comertului le ofera oricui solicita acest lucru ? Pe langa registrul comertului mai sunt si alte site-uri pe internet care ofera aceste informatii. In dreptul fiecarei persoane apare
1) numele
2) adresa
3) cetatenia
4) data nasterii
5) locul nasterii
6) Total aport
7) Nr. total actiuni / parti sociale
8) Procent beneficii si pierderi
Prezentele date nu sunt modificate si sunt asa cum le-am preluat de la registrul comertului. Pot fi acuzat de ceva ?
Va multumesc pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Arhiva filatura de lana pieptanata m1969 m1969 Bună ziua. Unde sau cum găsesc arhiva Filaturi de Lână Pieptănată Buc.? Adresa : Str Vergului, sec 2, nu mai țin minte nr. Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Birou de recrutare/intermediere persoane in strainatate infokrena infokrena Buna ziua!!! As vrea sa va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati un pic. Ma gandesc sa deschid o afecere cu profilul de intermediere persoane in ... (vezi toată discuția)
Iesire din sca mihaelaa mihaelaa Buna ziua Am intrat intr-o societate cooperativa agricola in 2005. Intre timp s-a construit o fabrica (s-a inceput constructia cu banii celor care detin ... (vezi toată discuția)