avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deshumare mai devreme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deshumare mai devreme

buna ziua. As vrea sa stiu ce persoana este trasa la raspundere pentru o deshumare mai devreme decat cea de 7 ani. in cimitir avem 2 cavouri unul langa altul. acum 4 ani a fost ingropata o persoana intr-unul din ele. anul trecut cand am ingropat pe alcineva, cei din conducerea cimitirului nu stiau exact in care din ele mai exista un loc liber si am apelat la cineva care a asistat la inmormantarea de acum 4 ani si ne-a precizat ca cel din dreapta este ocupat... cand au deschis cavoul din stanga("cel liber"), surpriza, persoana ingropata acum 4 ani era acolo. cei de la cimitir au scos ramasitele, le-au bagat in saci si le-au inhumat langa noul sicriu depus. Acum fiul decedatei vrea sa ma invinuiasca pe mine pentru ca eu am deshumat cadavrul. Sper ca am descris bine situatia mea. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Deshumare catalina_lpd catalina_lpd Am 24 de ani si tatal meu am murit anul acesta in ianuarie. Tatal meu locuia in Craiova, iar eu ma mutasem impreuna cu fratele si mama mea in Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la inmormantare cmf139 cmf139 Buna seara, Am o întrebare puțin mai ciudata zic eu... Am participat la o înmormântare unde soțul decedat a fost îngropat \\"deasupra\\" ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa deshumez 2 morti dupa 12 ani si nu stiu cum se procedeaza matildavasilescu matildavasilescu As vrea sa stiu cum procedez pentru deshumarea a 2 rude dupa 12 ani deoarece tdoresc sa vand locul de veci. Sunt amandoi intr-un cavou cu 3 cripte, eu sunt ... (vezi toată discuția)