avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru la trecerea masinii pe numele mamei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru la trecerea masinii pe numele mamei

Buna ziua!
Am o masina pe care am cumparat-o in 2009 (masina a fost inmatriculata in Romania prima data in 2005, anul in care a fost fabricata). Deoarece eu mai am o masina, as dori sa trec masina achizitionata in 2009 pe numele mamei, care o foloseste de aproximativ 1 an.
As dori sa stiu daca la trecerea masinii de pe numele meu pe numele mamei mele (avem aceasi adresa in buletin...etc) voi fi nevoit sa platesc taxa de timbru care intra in vigoare luna viitoare.
Daca inmatriculez masina pe numele ei pana pe 15 martie cand intra in vigoare legea, trebuie sa platesc taxa respectiva?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2013
sorin1987, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu savysb savysb Urmeaza sa achizitionez o masina, inmatriculata prima data in Romania in 2007. Citez: Conform reglementărilor legale privind timbrul de mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)