avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan, tergiversare rezolvare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan, tergiversare rezolvare dosar

buna seara VA ROG DACA IMI PUTETI DA UN RASPUNS SI MIE IN CEEA CE VREAU SA VA CER MAI JOS CU EXPLICATI .In seara zilei de 14.10.2012 a fost oprit in localitatea in care locuesc [la cca 3 KM de comuna pe un drum comunal de la DN ]la orele 00.10 am fost oprit de un echipaj de politie si am fost supus unui control cu aparatul etilotest . La verificarea cu acesta am fost depistat cu o alcoolemie in aerul expirat de 0,46 g . In ziua respectiva am consumat c.c.a 3 pahare de vin in o perioada scurta venind doi prieteni la mn dupa care locuind in apropire mam oferit sa-i duc eu acasa locuind in apropiere mai departe am precizat mai sus ce mi sa intamplat .Mam supus legal pentru probele biologice mai bn zis la sange nu am comentat mi-am platit analiza in imediata zi respectiv luni pentru a merge mai repede cazul .Ulterior am aflat de la organul de politie aratandumi proba ca am la prima analiza 0,80 si la a doua 0.70 diferenta dintre ele fiind de o ora .Va mai aduc la la cunostinta ca durata de cand am suflat in aparatul etilotest si pana cand am fost dus la sange a fost 00 .10 cu aparatul etilotest si prima analiza de sange la 3 si 10 min respectiv 4si10min . Deatunci sant mai bn de patru luni in acest timp nu mi sa adus la cunostinta cu acte vb despre rezultatul meu platit de mine a trebuit sa merg eu sa ma conving cu adevarat care este situatia cu privire la cat am analiza si intradevar asa cum am spus mai sus intradevar asa este dar politistul care a intocmit dosarul mi la trimes la parchet cu inregistrare pe data de 18.11.2012 acest aspect lam aflat ulterior de la politia targoviste sectia rutiera si acestia mau trimes la parchet .La PARCHETam astazi si am depus o cerere de urgentare in a solutiona acest caz pe care il recunos ca fiind o greseala iar creseala se plateste intradevar dar nu am avut in 14 de condus nici un eveniment grav asta este prima data cand mi se retine permisul .AM APELAT SI LA UN RASPUNS LA DUMNEAVOASTRA PENTRU CA SANT UNIC INTRETINATOR AL FAMILIEI MELE ,AM UN BAIETEL DE 4 ANI SOTIA NU LUCREAZA CA SA AIVA GRIJA DE EL DAR MAI RAU ESTE CA CEI DE LA SERVICIUL UNDE LUCREZ MAU SOMAT CA MA VOR DA IN PREVIZ SI DUPA AFRA DACA NU IMI REZOV PROBLEMA .INCA O CHESTIE POLITISTUL CAND AM FOT ULTIMA OARA MIA SPUS CA DOSARUL MEU ESTE LA DOSPIT ACESTA CERANDUMI .....!!!!! CU TREI ZEROURI . VA MULTUMESC DIN SUFLEC CA ATI AVUT RABDARE CU MN SA CITITI ATAT DAR SANT IN PRAGUL DISPERARI .
Cel mai recent răspuns: tudor09 , utilizator 23:02, 22 Februarie 2013
O sa vi se aplice o amenda.
de care credeti dv
Din momentul depistarii in trafic si prima prelevare observ ca au trecut 3 ore,mi se pare nefiresc sa nu se fi cerut calculul retroactiv de organul de urmarire penala,daca este sa ne raportam la valoarea din aerul expirat este posibil ca valoare in sange sa fi fost peste 0,90.
de acord cu dv dar ce vina am eu ca mau dus peste trei ore sau aparatul etilotest oare functiona normal la momentul respectiv
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
tudor09, utilizator
stiam ca daca ai sub 0,80 in aerul expirat ti se aplica o amenda contrventionala si se suspenda permisul 3 luni....numai in caz ca ai peste 0,80 se pune in actiune miscarea penala si se iau probe de sange..succes

Alte discuții în legătură

La consumul de alcool la volan poți să îți ei executare chiar ... Petrisorfly Petrisorfly La consumul de alcool la volan poți să îți ei executare chiar și fara accident și victime (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Permis retinut tequila tequila in data de 25 mai am fost oprit de politia rutiera si am fost supus testului cu aparatul etilotest ...am fost dus si la iml unde mi-au ... (vezi toată discuția)