avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente avertisment marisescudan
Discuție deschisă în Avertismente

avertisment marisescudan

Pentru incalcarea punctelor 2.1 si 2.2. din regulamentul de postare in forum, precum si pentru folosirea unui limbaj neadecvat in continutul mesajelor private, userul marisescudan primeste avertisment.
Va rog ca pe viitor sa luati in considerare ca forumul este un loc unde fiecare persoana este libera sa isi exprime opinia, iar daca ceilalti utilizatori nu sunt de acord cu ea au libertatea sa o combata intr-un mod decent si respectuos, fara a jigni pe cel care si-a exprimat opinia.
Multumesc pentru intelegere.

Alte discuții în legătură

Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @ondino Ares-3 Ares-3 Utilizatoarea @ondino primeste avertisment pentru incalcarea repetata a urmatoarelor cerinte din Regulamentul de postare: [b]2.1.[/b] Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Avertisment @ adiexe gi-jane2 gi-jane2 Utilizatorul ADIEXE primeste avertisment pentru incalcarea repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din regulamentul acestui forum. 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)