avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... anularea interdictiei vizitei in penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

anularea interdictiei vizitei in penitenciar

vreau sa stiu daca pot sa fac o cerere de anulare a interdictie sau cel putin de micsorare a perioadei de interdictie a vizitei in penitenciar.cum si ce trebuie facut,o cerere la directorul penitenciarului?va multumesc.:">

Alte discuții în legătură

Casatoria in interiorul penitenciarului Alexandra2493 Alexandra2493 Buna ziua! as dori sa stiu ce trebuie ar trebui sa fac pentru a ma casatori cu prietenul meu , aflat acum in inchisoare.Multumesc aniticipat. (vezi toată discuția)
Vizita conjugala la penitenciar ekaa_sil ekaa_sil Buna ziua, as vrea sa stiu daca iubitul meu poate beneficia de vizita conjugala la penitenciar,desi nu suntem casatoriti...si ce ar trebui sa facem pentru a ... (vezi toată discuția)
Vizita conjugala anonimdel anonimdel Buna ziua,iubitul meu este inchis preventiv de 6 luni,din ce am inteles are Dreptul la o vizita conjugala de 3 ore.nu suntem căsătoriţi,si as vrea aa stiu ... (vezi toată discuția)