avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere Titlu de proprietate asupra terenului agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere Titlu de proprietate asupra terenului agricol

In calitate de urmasi ai bunicilor, respectiv ai tatalui decedat aveam dreptul la o suprafata de teren agricol in judetul Ialomita. Facand demersurile necesare pentru intrarea in posesie, am aflat ca s-a eliberat un titlu de proprietate pe intreaga suprafata catre un alt mostenitor. In aceasta situatie cum poate fi recuperata partea din mostenire care ni se cuvine?

Alte discuții în legătură

Mostenire - rog lamuriri ramiha ramiha Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat acum 3 ani. Avea de recuperat o suprafata de teren de la primaria ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie mostenire lucianluurcs lucianluurcs Buna ziua.Ma confrunt cu o problema care are si o latura ilegala,din punctul meu de vedere.Va rog frumos sa-mi dati un raspuns . Strabunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Contestare la notarea posesiei in cartea funciară bună ziua, ... I.T. I.T. Contestare la Notarea Posesiei in cartea funciară Bună ziua, am o intrebare pe această temă, despre o problemă care ar trebui să fie foarte clară ... (vezi toată discuția)