avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment marisescudan
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment marisescudan

Utilizatorul marisescudan este avertizat pentru incalcarea repetata a urmatoarelor puncte din Regulament:

2.2. Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri. […] Aceasta regula se refera atat la forum cat si la sistemul intern de mesagerie.

2.4. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente si sa aduca un plus de valoare discutiei.

Alte discuții în legătură

Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @ alexandru_radoi Cornel  Vasile Cornel Vasile Utilizatoarea [b]@ alexandru_radoi[/b] primeste avertisment pentru incalcarea urmatoarelor predeveri din Regulamentul de postare: 2.2. Sunt interzise: ... (vezi toată discuția)
Ban temporar dlgoe Admin Admin Userul este banat 30 de zile pentru incalcarea constienta si repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului: 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)