avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura evacuare

Buna ziua,
Dupa indelungi "lupte", am reusit sa obtin Titlul de proprietate pentru terenurile revendicate in baza Legii 18/91, un teren extravilan si unul intravilan. Pe cel intravilan se afla niste bunuri straine (haine, mobila). As vrea sa stiu, va rog, care este procedura de evacuare a acelor bunuri, pentru a ma putea bucura, in sfarsit, de dreptul meu. Cine trebuie sa obtina actul de patrundere si evacuare?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Problema cu titlul de proprietate... gigelas gigelas Buna seara, În cuprinsul TP s-au mentionat parcele de teren,ca fiind in extravilan,cand acestea sunt,de fapt in intravilan. Culmea e,ca si in Procesul Verbal ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren ocupat liviu_hetea liviu_hetea daca un teren este folosit din anul 1965,dobandit prin contract de vanzare-cumparare,cu 2 martori (nu in forma autentica) sau contract de schimb,revendicat de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Marius0012014 Marius0012014 Titlul de proprietate al bunicilor mei nu include si pamantul intravilan ci doar cel extravilan. Intrebarea mea este de ce primaria nu au trecut si pamintul ... (vezi toată discuția)