Sunt referent in cadrul unei institutii publice(primarie) avand o vechime de peste 20 ani si in toata aceasta perioada am avut stabilit prin fisa postului atributii de agent agricol ,iar in ultima perioada de referent stare civila, urmand cursuri de pregatire profesionala pentru aceste atributii. Acum am primit fisa postului cu atributii de asistent social , fara a se tine cont de pregatirea profesionala, iar referentul care avea atributii de asistenta sociala a primit fisa postului cu atributii de agent agricol.M-am adresat conducatorului institutiei cu un memoriu unde am solicitat acordarea atributiilor conform pregatirii profesionale, dar nu s-a rezolvat nimic.Rog sa-mi recomandati ce trebuie facut in acest sens.Multumesc.
Fisa postului
BordeianuRica
Sunt referent in cadrul primariei avand pregatire profesioanala de agent agricol si referent stare civila.In aceasta luna am primit fisa postului cu atributii ... (vezi toată discuția)
Functionari publici
Maria45
va rog sa-mi spuneti si mie ,daca sunt functionar public, referent cu atributiuni de asistenta sociala si am terminat fac. de sja brasov -administratie publica ... (vezi toată discuția)