avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa timbrului de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa timbrului de mediu

Buna seara,

Vreau sa stiu daca a intrat in vigoare taxa timbrului de mediu? am inteles ca va intra in vigoare la sfarsitul acestei luni .
Mi-am luat o masina de ceva timp si ma gandeam so inmatriculez, se poate inmatricula sau se asteapta intrarea in vigoare a acestei taxe?
Unde gasesc modul cum se calculeaza noua taxa, exista pe vreun site varianta finala (am vazut pe diverse site-uri diferite moduri de calculare)

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu - informatii inginerautocad inginerautocad Buna ziua, Deoarece vreau sa cumpar un TICO inmatriculat in 06.1999,am calculat cu OUG 9/2013 timbru si a iesit ~250euro.Intrebari : 1-pot afla daca vechiul ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto iesean_radu iesean_radu Buna ziua Daca Anaf are de restituit taxa integrala si dobanzile aferente taxei auto, castigate prin proces, si dupa noua lege se va face in termen de 5 ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)