avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituire bani profesori - cand se vor reintregi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituire bani profesori - cand se vor reintregi salariile?

Sunt pensionar din Iasi.Am inteles ca in anul 2012 urma sa primim 5% din cei 25% retinuti din salariu de regimul Basescu, insa nu am primit decat 2%, ce se intampla cu restul , cand ii vom primi ?X-(

Alte discuții în legătură

Cercetare penala - conducere cu permis suspendat - 2 dosare Nevermind Nevermind Buna ziua, Va rog, o informatie referitoare la urmatoarea speta : S-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile pentru cumul ... (vezi toată discuția)
Retinere tichete de masa din salariu Marian C. Marian C. Bună ziua, Vă scriu în speranța că voi primi un răspuns concret în legătură cu fluturașul de salariu al tatălui meu. Muncește într-o anumită ... (vezi toată discuția)
Calcul salarial stefania78 stefania78 v-as ruga sa imi explicati cum s-au facut calculele salariale pe acest fluturas,pentru ca la o parte din el nu inteleg la ce s-au facut raportarile ... (vezi toată discuția)