vreau sa desfasor o activitate tip talk fusion si anume lucrul cu banii . oamenii sa imi vireze bani pe cont la inregistrare si un abonament lunar iar eu sa le virez castigurile in functie de activitatea lor.
de ce as avea nevoie pentru a face posibila aceasta afacere si in ce cod caen se incadreaza? multumesc!.
Nu există un cod pentru o astfel de activitate. Poate dacă detaliaţi puţin ce vreţi să faceţi efectiv am găsi o soluţie. Eu sincer chiar nu am înţeles ce activitate doriţi în întreprindeţi.
bun. eu vreau sa fac o activitate unde se vor inscrie oameni. acei oameni la inscriere vor plati o anumita taxa , iar in fiecare luna vor plati un abonament. oamenii respectivi vor invita alte persoane ce vor plati asemenea , iar de pe urma lor vor castiga cei care ii invita. ex , taxa inscriere 100 euro si abonament de 50/luna.mie imi raman cei 100 euro si daca tu ca persoana invitata de mine inviti alta persoana , primesti abonamentul lui. sistemul e mai complex si discret, dar ideea asta e in mare.