avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN. Incadrare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN. Incadrare activitate

buna seara!

vreau sa desfasor o activitate tip talk fusion si anume lucrul cu banii . oamenii sa imi vireze bani pe cont la inregistrare si un abonament lunar iar eu sa le virez castigurile in functie de activitatea lor.

de ce as avea nevoie pentru a face posibila aceasta afacere si in ce cod caen se incadreaza? multumesc!.
Cel mai recent răspuns: clauale , utilizator 23:47, 9 Martie 2013
Nu există un cod pentru o astfel de activitate. Poate dacă detaliaţi puţin ce vreţi să faceţi efectiv am găsi o soluţie. Eu sincer chiar nu am înţeles ce activitate doriţi în întreprindeţi.
bun. eu vreau sa fac o activitate unde se vor inscrie oameni. acei oameni la inscriere vor plati o anumita taxa , iar in fiecare luna vor plati un abonament. oamenii respectivi vor invita alte persoane ce vor plati asemenea , iar de pe urma lor vor castiga cei care ii invita. ex , taxa inscriere 100 euro si abonament de 50/luna.mie imi raman cei 100 euro si daca tu ca persoana invitata de mine inviti alta persoana , primesti abonamentul lui. sistemul e mai complex si discret, dar ideea asta e in mare.
Da, înţeleg, este o activitate de tip piramidal care sunt interzise în România. Am întâlnit undeva un act normativ în acest sens, cândva.
da, practic activitatea este de invartire a banilor. puteti daca va rog sa cautati acel act ce interzice acest tip de activitate?multumesc!.
Am găsit, este art. 9 din HG nr. 251 / 1999.
Aveti aici link-ul [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Proces cu reprezentantii regionali ai worldventures danrazvanionescu danrazvanionescu Reprezint un grup de oameni care au fost excrocati de WorldVentures in Romania ( o schema piramidala nou infiintata in Romania ) desi aceasta companie nu ... (vezi toată discuția)
Noua escrocherie tip piramidal! darkdesign darkdesign Buna ziua, sunt din Piatra-Neamt, am sa imi pastrez anonimatul dar am sa vin cu o informatie legata despre o Escrocherie tip Joc piramidal prestata de ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - trebuie neaparat sa apartii unui grup? Bog91 Bog91 Buna. Doresc sa stiu daca contractele de adeziune care se vor face odata cu intrarea in vigoare a legii care obliga individul sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)