avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN. Incadrare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN. Incadrare activitate

buna seara!

vreau sa desfasor o activitate tip talk fusion si anume lucrul cu banii . oamenii sa imi vireze bani pe cont la inregistrare si un abonament lunar iar eu sa le virez castigurile in functie de activitatea lor.

de ce as avea nevoie pentru a face posibila aceasta afacere si in ce cod caen se incadreaza? multumesc!.
Cel mai recent răspuns: clauale , utilizator 23:47, 9 Martie 2013
Nu există un cod pentru o astfel de activitate. Poate dacă detaliaţi puţin ce vreţi să faceţi efectiv am găsi o soluţie. Eu sincer chiar nu am înţeles ce activitate doriţi în întreprindeţi.
bun. eu vreau sa fac o activitate unde se vor inscrie oameni. acei oameni la inscriere vor plati o anumita taxa , iar in fiecare luna vor plati un abonament. oamenii respectivi vor invita alte persoane ce vor plati asemenea , iar de pe urma lor vor castiga cei care ii invita. ex , taxa inscriere 100 euro si abonament de 50/luna.mie imi raman cei 100 euro si daca tu ca persoana invitata de mine inviti alta persoana , primesti abonamentul lui. sistemul e mai complex si discret, dar ideea asta e in mare.
Da, înţeleg, este o activitate de tip piramidal care sunt interzise în România. Am întâlnit undeva un act normativ în acest sens, cândva.
da, practic activitatea este de invartire a banilor. puteti daca va rog sa cautati acel act ce interzice acest tip de activitate?multumesc!.
Am găsit, este art. 9 din HG nr. 251 / 1999.
Aveti aici link-ul [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Proces cu reprezentantii regionali ai worldventures danrazvanionescu danrazvanionescu Reprezint un grup de oameni care au fost excrocati de WorldVentures in Romania ( o schema piramidala nou infiintata in Romania ) desi aceasta companie nu ... (vezi toată discuția)
Noua escrocherie tip piramidal! darkdesign darkdesign Buna ziua, sunt din Piatra-Neamt, am sa imi pastrez anonimatul dar am sa vin cu o informatie legata despre o Escrocherie tip Joc piramidal prestata de ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - trebuie neaparat sa apartii unui grup? Bog91 Bog91 Buna. Doresc sa stiu daca contractele de adeziune care se vor face odata cu intrarea in vigoare a legii care obliga individul sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)