avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate civila profesionala de ECONOMISTI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate civila profesionala de ECONOMISTI

In sensul Legii contabilitatii, adica persoanele cu studii superioare economice, pot avea contract pentru prestarea serviciilor de contabilitate la societatile care nu depasesc 35.000 euro in anul precedent, nici ca cifra de afaceri, nici ca total active.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Pot 2 persoane, sau 3, cu studii superioare economice, sa constituie o societate civila profesionala de contabilitate (de economisti) si prin acea societate asociatii sa presteze in baza unor contract servicii de contabilitate?
Societate civila profesionala, cum este cea de avocati, psihologi, mediatori si altele.
Este stiut faptul deja, ca ONRC autorizeaza PFA sau II cu codul caen 6920, pentru persoanele cu studii superioare economice.

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa caen 6920 ContSters174925 ContSters174925 In ce conditii de studii se poate infiinta un PFA CAEN 6920- “Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal”? Mai ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, am auzit ca se poate face PFA pentru a tine contabilitatea firmelor mici chiar daca persoana in cauza nu este membru CECCAR. Puteti sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Pot presta servicii contabilitate? cateldestept cateldestept Ca economist, asociat unic al unui SRL, pot presta servicii de contabilitate pentru PFA si societati cu CA< 35.000 euro? (vezi toată discuția)