avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Compatibil sau nu?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Compatibil sau nu?

Buna ziua!
Am o nelamurire referitoare la starea in care m-as putea afla. Detin un S.R.L. pe care nu am nicio activitate dar la care sunt administrator si asociat unic. De curand mi-a fost propusa functia de administrator la un S.R.L. cu capital de stat, o societate a primariei.
De aici vine intrebarea mea: ma aflu in conflict de interese, incompatibilitate sau sunt compatibil atata timp cat nu fac afaceri intre cele doua societati? Oare Agentia Nationala de Integritate cum ar vedea treaba asta luand in considerare declaratia de interese si cea de avere?

Alte discuții în legătură

Situatie de incompatibilitate leopoldina leopoldina Buna seara, Am urmatoarea situatie: un director la o institutie publica este si membru in consiliul de administratie la o companie municipala. El a fost ... (vezi toată discuția)
Calitatea de director de liceu este compatibila cu cea de consilier local? drbiaf drbiaf Buna ziua! Calitatea de director liceu aflat in subordinea consiliului local este compatibila cu cea de consilier local? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Incompatibilitati profesie de mediator Harvey01 Harvey01 Buna ziua As vrea sa va intreb daca exista incompatibilitate intre profesia de politist si cea de mediator in special ca urmare a schimbarii recente a ... (vezi toată discuția)