avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cladiri ale cooperatiei mosteniri ilegale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cladiri ale cooperatiei mosteniri ilegale

buna ziua la mine in comuna inca mai exista cooperatie sant doua imobile care
sant date in chirie acum cateva zile am aflat ca propietari sant 37 de actionari
mam interesat in satele invecinate toate imobilele au fost trecute la primarii
eu nu imi dau seama de unde au aparut 37 de actionari parerea mea ca primaria ar trebui sa fie propietar va rog sa imi spuneti daca exista o solutie sa se treaca la primarie
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Exista institutie autorizata care sa certifice o lista lunara de cheltuieli ? SCLIPEINICU SCLIPEINICU Asociatia de propietari se prezinta in instanta (in apel) cu un tabel cu toti propietarii unei scari de bloc/ in care se solicita o anumita suma de bani fara ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari pe 37 blocuri cu 1350 apartamente SCLIPEINICU SCLIPEINICU Activa din ianuarie 2013 Adunarea generala hotareste plata unei taxe lunare fixe,alege comitetul executiv,alege comisia de cenzori,se stabileste cine este ... (vezi toată discuția)
Salut.o intrebare as avea pentru persoanele din domeniu.este ... cochintu cochintu salut.o intrebare as avea pentru persoanele din domeniu.este vorba de un drept de mostenire pe care l-as avea pentru un teren dintr-un sat al comunei giurgiu ... (vezi toată discuția)