As avea si eu o intrebare,in vederea platiri timbrului de mediu, am deja o decizie emisa cu vechea lege, iar eu daca merg sa o platesc peste 2 saptamani , platesc acea decizie deja emisa sau ma vor trimite sa scot alta cu noua lege in vigoare?Multumesc anticipat!
Decizia e data pt inmatricularea masinii, si cu vechea lege platesc mai putin fata de noua lege,,iar eu o pot plati abia dupa 2 saptamani si intrebarea era daca merg sa platesc peste doua saptamani cu decizia emisa deja cu vechea lege, exista problema sa mi se zica sa scot alta decizie cu noua lege?
Vorbiţi de decizia de impunere emisă de organul fiscal? În acest caz apreciez că trebuie să solicitaţi un nou calcul. Este culpa dumneavoastră că nu aţi înmatriculat autoturismul la momentul emiterii deciziei sub vechea prevedere legală care, întâmplător, vă era mai favorabilă.
da! este decizia de impunere emisa de organul fiscal.Cum as putea sa mai am sansa sa platesc aceasta decizie emisa si favorabila pt mine,luni sau marti daca as plati-o as avea noroc sa nu fie programul INCA actualizat cu noua lege?Multumesc!
Aveti mare grija ca e posibil ca cei de la ANAF sa incaseze banii care sunt pe decizia de impunere(cu decizia asta doar mergeti la casierie, casiera doar incaseaza e posibil sa nu se uite ce platiti, pt ce etc) insa sa nu va fie acceptata de catre cei de la inmatriculari !!!
Si apoi sa stati cine stie cat sa va luati banii inapoi de la anaf, sa faceti alta calculare si sa platiti dupa legea noua.
Parerea mea este in primul rand sa mergeti la serviciul de inmatriculari sa vedeti cum apreciaza ei situatia.