avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurari medicale in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurari medicale in strainatate

Buna ziua.Am si eu o intrebare: daca sora mea lucreaza in Austria, poate sa o treaca si pe mama in asiguarea ei medicala si sa beneficieze si ea de serviciile de acolo?Mentionez ca mama nu are niciun venit in Romania, nici calitate de pensionar, intrucat nu indeplineste conditiile de pensionare.De asemenea, este inregistrata la primaria de acolo, adica este luata in spatiu de sora mea. Ma intereseaza daca poate beneficia mama mea de tratamentul pt diabet (insulino dependent) direct de acolo, pt a nu mai veni in tara la cateva luni sa i-l dea. multumesc.

Alte discuții în legătură

Am 24 ani,sunt bolnav de diabet zaharat si tbc laurentiu24 laurentiu24 buna ziua am 24 ani si sunt bolnav de diabet zaharat insulino-dependent de 9 ani si de tbc pulmonar care dupa 9 luni de tratament a recidivat,spuneti-mi va ... (vezi toată discuția)
Cum beneficiez de pensie de boala? panda11 panda11 sunt bolnav de diabet insulino-dependent de 4 ani, am 41 de ani si am cotizat peste 20 de ani, intreb daca pot beneficia de pensie medicala si ce pasi trebuie ... (vezi toată discuția)
Drept civila am fost inselata miki62 miki62 am fost inselata chiar de sora mea care acum 10 ani a facut cu mama contract de vanzare cumparare fara sa spuna cuiva.de un an mama are dementa alzhaimer si eu ... (vezi toată discuția)