avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Inregistrare facturi Olanda livrare Olanda
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Inregistrare facturi Olanda livrare Olanda

buna ziua,

ma confrunt cu urmatoarea situatie: unul dintre furnizorii nostrii din Olanda a efectuat o livrare catre unul dintre clientii nostrii tot din Olanda. noi am primit factura su urmatoarele mentiuni : cumparator: firma noastra, destinatar: clientul din Olanda.
factura primita de noi este cu TVa de Olanda.
intrebarea mea este cum inregsitrez aceasta factura si unde anume trebuie sa o situaes in jurnalul de cumparari/decont 300.

multumesc!

Alte discuții în legătură

Facturi aduse cu intarziere OanaLH OanaLH Am urmatoarea problema: in cursul zilei de astazi un angajat mi-a adus o factura de furnizor din luna decembrie si una de client in toate cele trei exemplare. ... (vezi toată discuția)
Decl 300...taxare inversa? gina.lucia gina.lucia Buna ziua. La decl 300 TVA ...unde se trec facturile cu taxare inversa emise de mine? Multumesc. :-) (vezi toată discuția)
Factura nedeclarata dragalina2006 dragalina2006 am o factura din iulie 2011. factura este fara tva fiind servicii neimpozabile . furnizorul este din RO. aceasta factura nu a fost declarata in decontul de tva ... (vezi toată discuția)