avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot sa caut pe net un dosar penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot sa caut pe net un dosar penal?

exista pe internet la fel cum exista dosarele civile si cele penale?
ca as dori sa caut un dosar

multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:28, 27 Februarie 2009
Intrati pe portalul instantei unde se afla pe rol dosarul....dati la dosare....si acolo scrieti numarul de dosar sau partea din dosar.
De exemplu: intrati pe google: judecatoria X....va apare portalul....in partea dreapta(in coloana) Dosare....
dosarele efective ca si numari le-am gasit dar nu se deschis...nu pot vedea incheierile de sedinta...daca au asa ceva...
cum pot sa le vad?:sorry:
dosarul respectiv trebuie sa fie in stare de judecata, dosarele de urmarire nu sunt publice
ok.
multumesc frumos!

dar daca ar fi ceva sau sa fii acuzat de ceva, s-ar trimite o citatie..instiintare ceva, nu?
Normal, o sa primiti citatie.

Alte discuții în legătură

Help! cum aflu despre o hotarare judecatoreasca (am nr dosar)? petre059 petre059 va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,as dori sa stiu cum pot afla o hotarare judecatoreasca in cazul unui proces penal care a avut loc in anul 2001.am nr. ... (vezi toată discuția)
Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)
Furt m.irela m.irela unde pot afla deciziile luate de judecator.am un dosar penal pentru furt din hipermarket.am achitat imediat crema furata,am fost chemata la sectie sa confirm ... (vezi toată discuția)