avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ordonanta 84/2013 - deducere TVA combustibil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ordonanta 84/2013 - deducere TVA combustibil

buna ziua,
Ma puteti lamuri cu Ordonanta 84/14 martie 2013? Am citit ca orice alimentare de combustibil, pe bonul eliberat de peco trebuie sa aibe nr. masinii si firma (daca este cazul) iar pentru valori ce depasesc 100 euro este obligatorie factura.
Aveti idee daca chiar se aplica de la 14 martie 2013 aceste prevederi?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 01:18, 31 Martie 2013
Da, incepand cu data publicarii, adica 14.03.2013.

Bafta!
Este obligatoriu de aplicat. Altfel nu va puteti deduce TVA-ul.
daca se poate ma ajutati si cu textul din ordonata ca nu am reusit sa il gasesc. Mi-l cere seful si nu am sa il arat.
va multumesc frumos
Pct. 17 din HG 84/2012, referitor la modificarea art. 46, alin. 3 din Codul Fiscal.
Va multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Normele la codul fiscal prin hg 84/2013, in mo 136/14.03.2013. Mariralu Mariralu Au fost publicate Normele la codul fiscal prin HG 84/2013, in MO 136/14.03.2013. O modificare foarte importanta, care intra in vigoare la data publicarii, ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate bonuri benzina morodansv morodansv Noua lege a bonurilor de combustibil din 14.03.2013 se aplica si cei care nu sunt platitori de tva, dar care inregistreaza cheltuieli cu combustibil? (vezi toată discuția)
Deducere tva benzina simoponea simoponea Buna ziua! Pe firma am doua autoturisme unul care merg zi de zi si deduc 100% benzina si toate cheltuielile , ptr ca sunt administrator si il folosesc numai ... (vezi toată discuția)